ORTODÒNCIA

ORTODONCIA

És l'especialitat que s'encarrega de l'estudi, prevenció diagnòstic i tractament de les alteracions de forma, posició i funció de les dents i els ossos que els suporten.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Ortopèdia
Està enfocada a nens de dentició mixta preferentment. Això és quan el nen té en boca algunes dents permanents i uns altres de llet.

Col·loquem aparells que ajuden a guiar el creixement ossi incorrecte, com per exemple: paladars estrets, mossegades invertides o obertes, mala postura lingual… etc.

Ortodòncia 
El tractament d'ortodòncia serveix per corregir les dents que estan en mala posició recobrant la seva funció masticatoria, la seva posició natural i estètica. L'objectiu del tractament ortodontico és que cada dent tingui una posició específica en harmonia amb els llavis, galtes, llengua i els altres dents. En establir aquest equilibri, les dents funcionessin correctament aconseguint una estètica dental i facial.

En la nostra consulta t'assessorarem del millor tractament per solucionar els teus problemes d'oclusió 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat